summerlake1.jpgsummersea1.jpg

Notima - Ekonomibolaget

Vår affärsidé

Ekonomibolaget Notima arbetar med redovisning, affärssystem och integration/IT. Vi anser att dessa områden behöver kombineras för att kunna få bästa möjliga effektivitet i ett företags ekonomiska administration.

Alla företag måste på något sätt hantera sin redovisning. Beroende på intresse, historik, teknisk mognad, behov och budget kan olika företags redovisnings- och ekonomiavdelning ha väldigt skiftande IT-stöd.

Notimas målsättning är att möta kunden där de befinner sig och steg för steg ta företaget framåt när det gäller att effektivt använda IT-stöd för sin redovisning och sina affärsprocesser.

När skall man anlita en redovisningsbyrå?

Om din tid är viktig och din affärsidé och ditt intresse går ut på annat än att administrera ekonomin i ditt företag skall du anlita en byrå. Vi anser att det smidigaste är att ta kontakt med en byrå direkt du skall starta ditt företag.

Varför skall man anlita en redovisningsbyrå?

En byrå jobbar hela tiden med ekonomi. En byrå har ett flertal klienter och kan därmed hålla koll på de flesta ekonomifrågor löpande. Byrån kan ge dig råd eftersom de har erfarenhet av fler företag än bara ditt. Byråns intresse är att vara insatt i redovisning, skatter och alla frågor som hör till det. Byrån hjälper dig att organisera din administration.

Om du skall sköta ditt företag och samtidigt hålla koll på allt inom redovisningsområdet kommer du att få väldigt mycket att göra. Om du känner att du tjänar mer pengar på den tid du lägger ned på det du är bra på än vad det kostar i tid och energi att göra all redovisning själv, kommer du att känna en lättnad att överlämna redovisningen till en byrå.

 

Ekonomibolaget Notima AB