Articles

Vårt arbetssätt

Målet vi har är att alltid arbeta så effektivt som möjligt med hjälp av moderna verktyg och i alla steg mininera risken för fel. Ett effektivt arbetssätt kommer dig som kund tillgodo på det sätt att även om kostnaden per timme är lite högre får ni mer utfört på den timmen.

Vi är måna om precision i redovisningen vilket innebär att vi bokför transaktioner på dess rätta datum samt vi alltid alltid för en elektronisk kund- och leverantörsreskontra. Vi tar inga genvägar som skulle innebära att spårbarheten inför t ex bokslut och revision går förlorad.

Leverantörsbetalningar

När vi lägger in era leverantörsfakturor i våra system är allting klart för att skapa betalfiler till banken för att betala fakturorna.

Om vi använder oss av betalfiler för att betala fakturorna får vi även tillbaka avstämningsuppgifter från banken på dessa fakturor.

Detta gör att betalningar utförs och bokförs automatiskt utan större tidsåtgång.

Attest av leverantörsfakturor

Om ni väljer att använda vår adress som fakturaadress tar vi hand om era fakturor och skannar in dem. Ni får därefter de inskannade fakturorna skickade till er via e-post och kan granska och godkänna dem den vägen.

Vi arkiverar originalen hos oss.

Rapportering

Vi skapar ekonomiska rapporter åt er så ofta ni önskar. För en liten kostnad kan ni dessutom få tillgång till ett uppskattat rapportverktyg där era räkenskaper visas på ett lättillgängligt sätt via internet.

Detta rapportverktyg har vi i samarbete med Företagsplatsen. Se deras hemsida för exempel. 

Ekonomibolaget Notima AB